premiUIB2014Les alumnes de 2n de batxillerat Mariona Llorens Torres, Maria Valls Todolí i Sandra Torrens Juaneda han guanyat el Premi d'Investigació per a alumnes de 2n de batxillerat i de cicles formatius de la UIB, en la modalitat de treball col·lectiu relacionat amb les arts, les humanitats i les ciències socials. El treball guanyador és "Street Art a Ciutadella", una investigació al voltant de les dues edicions sobre l'art al carrer que s'ha fet a la nostra ciutat els dos darrers estius. Aquest treball s'ha realizat en el marc de la matèria d'Història de l'Art i ha estat guiat pel professor Santiago Cardona Pons. Les alumnes van recollir el diploma de mans del rector de la UIB en una cerimònia realitzada a la universitat el passat 2 de juny. El premi per a cada una d'elles ha consistit en la matrícula gratuïta del primer curs complet de qualsevol titulació de la UIB per al curs 2014-2015.

Grau mitjà

Grau superior 


Tràmit telemàtic
Consulta resultat del procés d'admissió

Per tercer any consecutiu l'institut Maria Àngels Cardona ha guanyat un premi dels sis oferits en la secció “JOVES 10” per la fundació Jaume Casademont, gironí emprenedor i preocupat per la cultura. L'objectiu d'aquestes beques és animar als joves a que presentin projectes basats en la cultura de l'esforç i que aportin valors a la societat.

Aquesta vegada na Laura Anglada Alpiste, una jove de 17 anys que ha acabat els estudis de 2n de batxillerat científic-tecnològic, ha estat guanyadora amb el seu projecte,  SOSTENIBILITAT D'UN LLOC A MENORCA A TRAVÉS DE L'APICULTURA

laura


Llegeix més...
Calendari de proves extraordinàries de setembre 2014 (ESO, Batxillerat i Cicles Formatius)
Categoria per a continguts de tots els col·lectius
Els alumnes de l'optativa d'artesania de 3r d'ESO han participat de la festa de final de curs al CEIP Mare de Deu del Toro amb una representació de teatre de titelles.

IMG_20140615_105003Aprofitant els titelles de paper maché construïts per nosaltres mateixos a l'optativa d'Artesania de tercer d'ESO, ens hem decidit a preparar dues obres per a ser representades davant els alumnes de les escoles de Ciutadella.

Després de molts assajos i millores vam ser invitats a participar de la festa de cloenda de curs de l'escola Mare de Deu del Toro el divendres 13 de juny on vam dur el teatre que hem construït i vam representar les dues obres preparades.

Hem pogut contemplar la consecució de la nostra feina i gaudir de l'entusiasme que van mostrar els fillets i filletes davant la nostra representació.Llegeix més...
Categoria per a continguts de tots els col·lectius

Les alumnes Maite Marquès, Cristina Capó, Joana Mercadal, Gemma Bosch i Rosa Gornès han obtingut Matrícula d'Honor de Batxillerat.

Enhorabona!

MH_Batxillerat_2


Categoria per a continguts de tots els col·lectius
El passat 5 de juny l'IES M. Àngels Cardona va dur a terme una jornada festiva per a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient. D'entre les activitats que es dugueren a terme aquell dia destacam l'activitat anomenada “Bons propòsits ecològics” que va consistir amb fer un petit cartell amb un lema que servís per a recordar la importàcia d'accions com ara la reducció del residus, el reciclatge, la reutilització i l'estalvi d'aigua. Tots aquests propòsists van ser elaborats amb material reciclable i es penjaren a l'hora del primer pati al voltant del claustre principal.
A més de l'actuació dels bons porpòsits ecològics, també volem destacar la creació d'un DECÀLEG AMBIENTAL de centre, la reproducció durant tota la setmana passada de cançons reivindicatives i una actitivat que consisita en conèixer quants recursos consumim cada un de nosaltres.
Només ens resta agrair la bona feina feta pels membres de les coordinacions de Medi Ambient i de Convivència, així com la implicació dels alumnes, tutors i equip directiu. Gràcies a tothom.
Categoria per a continguts de tots els col·lectius

Després de sis anys, podem dir que l'Aula Acollidora  és un projecte consolidat al nostre institut. Va començar amb els grups de primer d' ESO i any rere anys s'han anat incorporant tots els nivells de secundària i els grups de PQPI. Enguany, els qui han aconseguit la puntuació més alta són:1r B, 2n C, 3r A, 4t C , 4t D de Diversificació i  1r PQPI de Mecànica, els quals han gaudit com a premi d'una sortida extraordinària a finals de maig.


Llegeix més...
Page 1 / 16 (1 - 10 of 160 Total) Next Page Last Page