IES M. Àngels Cardona

Inici

Dimecres, 01 abril 2015 08:32

Recollida de títols

Escrit per

Relació de títols que han arribat al centre:

- BATXILLERAT, data acabament 2010

 

Autorització per recollir títol (cal emplenar-la sila persona que recollirà la documentació no és la interessada)

 

titols

El dies 13 i 14 de novembre es va celebrar a Ciutadella l'XI Fira del Llibre en Català, organitzada pel Consell Insular amb el suport de l'Ajuntament de Ciutadella i la col·laboració de les Llibreries de l'Illa.
Els alumnes de 1r de Batxillerat de Literatura Universal vam ser convidats a realitzar el Pregó d'obertura i vam preparar diferents actuacions que van ser molt ben acollides pel públic assistent. Vam elaborar un variat i extens programa i hi vam dedicar força sessions i hores a casa perquè el públic gaudís i es transmetés un missatge d'amor als llibres, a la lectura i a la nostra llengua i cultura  catalanes.
Vam redactar un pregó, es van llegir poemes de creació pròpia i de diversos autors, es va fer una lectura dramatitzada d'un Exemple de Ramon Llull, pare del català literari i primer escriptor en català. També es va fer un homenatge al gran Diccionari Català-Valencià-Balear, que recull tota la riquesa del nostre lèxic i van llançar un clar missatge de reconeixement a la tasca del ciutadellenc Francesc de Borja Moll, i de fer nostres totes les paraules de la nostra llengua. També es va elaborar un preciós llibre gegant on molts fillets de l'escola Joan Benejam vam deixar la seva signatura i missatge. També es van repartir punts de llibres amb frases sobre els llibres i la lectura.

Els poemes i les actuacions es van acompanyar amb una preciosa música escollida per a cada tema per part d'un dels grups d'alumnes. Al final es va tallar una cinta amb la presència de la nostra batlessa Joana Gomila i es va cloure l'acte amb un missatge d'universalitat i obertura a totes les cultures i llengües del món, sense oblidar la nostra identitat.
Tots ens hi vam esforçar i n'estem contents, alhora que agraïm la valoració positiva de part de tothom.

Com cada any, al nostre institut el 25 de novembre de 2015 recordarem que la prevenció de la violència de gènere és una responsabilitat social que requereix la implicació de tothom. Per això, ja hem començat les activitats de sensibilitació entre la comunitat educativa. La primera ha estat folrar les columnes de l'entrada amb els noms de totes les dones de l' IES M Àngels Cardona: alumnes, professores i personal no docent, com a senyal de reivindicació en favor de la igualtat de gènere. La setmana que ve es duran a terme altres activitats generals i des de  les tutories. Us mantindrem informats.

Darrera modificació el Dilluns, 23 Novembre 2015 11:16
Dimecres, 18 Novembre 2015 19:53

Marxa internacional pel clima

Escrit per
El nostre institut s'uneix a la marxa internacional pel clima del proper diumenge dia 29 de novembre.
Animam a totes les famílies, alumnes i professors a unir-se.
Gràcies,
Comissió de Medi Ambient
IES M. Àngels Cardona
 Marxa internacional pel clima 

 

Dimarts, 29 Setembre 2015 18:32

Guies Informatives 2015-2016

En aquestes guies trobareu tota la informació sobre el centre i sobre els estudis de cada etapa educativa.

pati1Guia general del centre

Guia específica ESO

Guia específica Batxillerat

Guia específica Formació Professional

 

 

Darrera modificació el Dimarts, 17 Novembre 2015 10:57
Divendres, 13 Novembre 2015 12:40

Ruta literària La cova del torrent 2015

Aquest passat dimarts, dia 10 de novembre, l’alumnat de 1r d’ESO  del nostre centre va poder gaudir una vegada més de la ruta literària  de  La cova del torrent, la  novel·la que han llegit durant aquest primer trimestre a l’àrea de llengua catalana. Aquesta obra està ambientada as Mercadal i és per això que el Departament de Llengua Catalana i Literatura programa una activitat al poble amb una sèrie de proves per descobrir els escenaris de la novel·la. La sortida inclou una visita al lloc de Binigarba per conèixer de primera mà la feina de formatjar, de la qual també es parla a la novel·la. És una activitat complexa que requereix un esforç de coordinació i el desplegament d'una sèrie de recursos, però gràcies a la col·laboració de tota una sèrie de persones: l'Ajuntament des Mercadal, el Sr. Cristòfol Gomila, la família Ramon del lloc de Binigarba i la direcció, companys i famílies de l’institut, ha resultat tot un èxit. Gràcies a tots.

Darrera modificació el Divendres, 13 Novembre 2015 12:45
Dimecres, 04 Novembre 2015 20:27

Assemblea General de l'Apima

Escrit per

logoampa

Benvolgudes famílies:

Us convoc a l'assemblea general de l'associació de pares i mares d'alumnes de l'IES M. Àngels Cardona, que tindrà lloc el proper dimecres 18 de novembre de 2015 a les 19:45 h. en primera convocatòria, i a les 20:15 h. en segona, al menjador del centre, amb el següent:

 

Ordre del dia

1. Benvinguda i presentació dels membres de la junta de l'APIMA

2. Lectura i aprovació, si escau, de l'acta de la sessió anterior.

3. Presentació i aprovació, si escau, de la programació del present curs

4. Presentació i aprovació, si escau, de l'estat de comptes

6. Precs i suggeriments

 

La presidenta

Rosa Maria Girona

Ciutadella de Menorca, a 4 de novembre de 2015

VOS ESPERAM A TOTS...

Dilluns, 19 Octubre 2015 13:04

Fira d'Ensenyaments Superiors

L’Institut d’Educació Secundària Maria Àngels Cardona ha participat com a assistent a la Fira d'Ensenyaments Superiors per tal de informar sobre els Cicle Formatius de Grau Superior que ofereix: Administració i Finances i Direcció en Cuina.

Més informació

Darrera modificació el Dilluns, 19 Octubre 2015 13:14
Pàgina 1 de 13

paris

Canal Youtube

Orienta

orienta2

Calendari Escolar

calendari

Biblioteca

biblio

APP

googleplay