IES M. Àngels Cardona

Segueix-nos

facebook   instagram gorjeo   youtube1  

Oferta formativa FP IES M. Àngels Cardona

Pàgina FP de IES Mª Àngels Cardona

Chromebooks

chromebooke1 chromebooke2

Orienta

orienta2

Pagaments

pagaments2

Inici

Calendari Escolar

calendari

Biblioteca

biblio

Divendres, 19 Juny 2015 10:00

IES M. ÀNGELS CARDONA GUANYADORS PER 4rt ANY CONSECUTIU !

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Aquesta vegada en Josep Anglada Domingo, un jove de 17 anys que ha acabat els estudis de 2n de batxillerat científic-tecnològic, ha estat el guanyador de l'edició 2015 de les beques Jove 10 de Girona amb el seu projecte, Turisme Mariner a Ciutadella, un projecte de futur , que ha apadrinat Ona Carbonell.
Per quart any consecutiu l'institut Maria Àngels Cardona a través de l'assignatura de Tecnologia Industrial, ha guanyat un premi en la secció “Joves 10” de la fundació Jaume Casademont.  L'objectiu d'aquestes beques és animar als joves a que presentin projectes basats en la cultura de l'esforç i que aportin valors a la societat.


El projecte de'n Josep està format per dues parts. La primera part consisteix amb la creació d'una petita empresa la qual es dedicaria al turisme mariner, és a dir; portar turistes a bord d'una barca de pesca professional per tal de mostrar quina és la vertadera feina d'un pescador.
A les Illes Balears, no s'ha creat mai cap institució que es dediqui al turisme mariner, ja que els permisos per poder realitzar aquest tipus d'activitats són molt recents.
La segona part del treball consisteix amb una activitat de recerca que analitzaria els tres tipus de pesca a Ciutadella (palangre, tremall i arrossegament) i així, poder trobar el que està en millor equilibri entre economia i mal causat a la biodiversitat marina.
Aquí us deixo l'enllaç del projecte de'n Josep http://turismemarinerciutadella.blogspot.com.es/

Llegir 1875 vegades Darrera modificació el Dissabte, 18 Juliol 2015 20:07