IES M. Àngels Cardona

Segueix-nos

facebook   instagram gorjeo   youtube1  

Oferta formativa FP IES M. Àngels Cardona

Pàgina FP de IES Mª Àngels Cardona

Chromebooks

chromebooke1 chromebooke2

Orienta

orienta2

Pagaments

pagaments2

Inici

Calendari Escolar

calendari

Biblioteca

biblio

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 330
Dimarts, 03 Febrer 2015 11:57

Laura Anglada Alpiste, guanyadora d'un Premi de la Fundació Jaume Casademont de Girona Destacats

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Per tercer any consecutiu l'institut Maria Àngels Cardona ha guanyat un premi dels sis oferits en la secció “JOVES 10” per la fundació Jaume Casademont, gironí emprenedor i preocupat per la cultura. L'objectiu d'aquestes beques és animar als joves a que presentin projectes basats en la cultura de l'esforç i que aportin valors a la societat.


Aquesta vegada na Laura Anglada Alpiste, una jove de 17 anys que ha acabat els estudis de 2n de batxillerat científic-tecnològic, ha estat guanyadora amb el seu projecte,  SOSTENIBILITAT D'UN LLOC A MENORCA A TRAVÉS DE L'APICULTURA

La idea del projecte és trobar solucions per obtenir una bona sostenibilitat als llocs petits a Menorca, perquè cada vegada és més difícil viure de la pagesia i més si es tracta d’un lloc petit, en aquests anys Menorca només s’ha basat en la producció dels productes que ofereix la vaca, és a dir, la llet i el formatge, i amb el pas del temps es demostra que és més rentable el lloc que diversifica la producció per davant del lloc de monoproducció.


La idea principal seria cultivar plantes favorables als animals però que alhora tinguessin flor adequada per les abelles com ara l'enclova, mostassa o lleguminoses que s’han deixat d'utilitzar pel pagès amb el pas del temps perquè no produïen prou, per costums o simplement per desconeixement.

Aquí us deixam l'enllaç de la pàgina de la fundació Jaume Casademont on es poden consultar els projectes guanyadors de les Beques Joves10 d'aquest any i l'anterior.

 

Llegir 1841 vegades Darrera modificació el Dissabte, 28 Març 2015 18:20

Més en aquesta categoria: Lliurament premi Menina »