IES M. Àngels Cardona

Segueix-nos

facebook   instagram gorjeo   youtube1  

Erasmus+ FPB i CFGM

cofinanciado erasmus

Chromebooks

chromebooke1 chromebooke2

Orienta

orienta2

Pagaments

pagaments2

Inici

Calendari Escolar

calendari

Biblioteca

biblio

Dimecres, 10 Gener 2018 11:55

Segon Concurs Nacional d’Escoles de Cuina Protur Chef

L’ IES M Àngels Cardona participarà en el 2n Concurs Nacional d'Escoles de Cuina Protur Chef, que aquesta edició ha superat amb escreix els objectius que s'havia marcat l'organització en duplicar el nombre d'alumnes inscrits. En total, s’han registrat 42 alumnes d'escoles d'hostaleria que pertanyen a onze comunitats autònomes diferents.

 

ganadores Protur Chef 2017

 

Enguany, de les Illes Balears participaran a més de l’IES M Àngels Cardona, I’IES Puig de sa Font de Son Servera, l’EHIB Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, l’IES Juníper Serra de Palma, l’IES Alcúdia, el MasterD Mallorca de Palma  i l’IES Guillem Colom Casasnovas de Sóller, de Mallorca. Le Cordon Bleu, l’Escuela de Hostelería y Turismo MasterD de Madrid; l’Escuela Superior de Hosteleria Barcelona, l’Escuela Universitaria de Hoteleria i Turismo de Sant Pol de Mar, Direcció Hotelera i Arts Culinarias de Barcelona; el CIFP Compostela de A Coruña i el CIFP Carlos Oroza de Pontevedra, de Galicia; l’Escuela Superior de Gastronomía y Hostelería de Toledo; l’Escuela Hostelería MD Valencia i el Centro Superior de Hostelería del Mediterráneo de Valencia; l’I.E.S Peñacastillo de Cantabria; el MasterD Alicante; ESHAEX Escuela Superior de Turismo de Extremadura; l’IES Hostelería y Turismo Orellana la Vieja de Badajoz; el Basque Culinary Center de Guipúzcoa; l’Hotel Escuela Santa Cruz de Santa Cruz de Tenerife (HECANSA); a més de l’Escuela de Hostelería y Turismo MasterD de diverses comunitats. 

La cadena hotelera Protur Hotels organitzarà aquesta segona edició entre els dies 15 a 18 de març del 2018, a les instal·lacions del Protur Biomar Gran Hotel & Spa ***** a Sa Coma, Mallorca. 

El llorencí Tomeu Caldentey, que va ser el primer xef mallorquí a aconseguir la distinció d'una estrella Michelin pel seu restaurant Es Molí d'en Bou, serà de nou el coordinador i president del jurat d'aquesta segona edició de Protur Xef i el xef Koldo Royo la figura que presentarà aquest esdeveniment. 

Durant la primera edició el jurat va estar integrat per altres distingits xefs de renom com els televisius germans Torres, que realitzen el programa Torres en la Cocina a RTVE; Marc Fosh, que el 2002 es va convertir en el primer i únic cuiner britànic a ser guardonat amb una estrella Michelin; i el xef Fran López que compta amb una estrella Michelin des del 2009; a més d'un important elenc de crítics gastronòmics i sommeliers de primer nivell.