Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 31 Gener 2018 07:13

Celebració del dia de la pau

El passat dimarts, dia 30 de gener, vam celebrar el Dia Escolar de la No violència i la Pau al nostre centre amb una sèrie d'activitats. 

El mateix dia 30, un poc abans de l'hora del pati, vam fer un acte conjunt de centre: FEIM CAMÍ CAP A LA PAU.

Vam sortir tots, professorat i alumnat, cap al claustre i els representants de cada grup d'ESO van llegir els missatges que havien treballat entorn del tema de la Pau a les sessions de Valors ètics i de Religió. Cada grup havia escrit la seva reflexió en una petjada de color. Totes les petjades es van penjar a l'entrada del centre, i formen el camí cap a la pau que entre tots volem construir. Per acabar l'acte, els alumnes de quart d'ESO van llegir un manifest i vam escoltar la cançó Esperança del grup Txarango. 

 

DSC 0136

A més, durant tota la setmana, a les sessions d'Educació Emocional els grups de primer i de segon d'ESO han fet activitats per treballar la pau interior.

Amb aquestes activitats volem sensibilitzar l'alumnat, que entenguin que la pau és molt més que l'absència de guerres, i també fomentar l'educació en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no violència i la pau.

Darrera modificació el Dimarts, 06 Febrer 2018 13:16