IES M. Àngels Cardona

Segueix-nos

facebook   instagram gorjeo   youtube1  

Oferta formativa FP IES M. Àngels Cardona

Pàgina FP de IES Mª Àngels Cardona

Chromebooks

chromebooke1 chromebooke2

Orienta

orienta2

Pagaments

pagaments2

Inici

Calendari Escolar

calendari

Biblioteca

biblio

Dimecres, 10 Juny 2015 19:53

Dia Mundial del Medi Ambient

ACTIVITATS A L'IES M ÀNGELS CARDONA PER CELEBRAR EL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT DIA 5 DE JUNY

Aquest curs s'han  organitzat diferents activitats per a cada nivell educatiu. Així hem tingut una gran varietat de mostres del que es pot fer per aconseguir conservar i millorar el nostre medi ambient més proper.

A 1r d'ESO van fer una sortida a una platja o a un espai natural a prop de Ciutadella, com es Pinaret , per  recollir i seleccionar els residus que es trobaven i deixar-ho al més net possible. Després van portar les bosses als contenidors corresponents. A tutoria  els alumnes han fet uns murals amb fotos d'aquell dia per exposar-les en una cartellera del centre.

A 2n d'ESO, durant el seu viatge a Mallorca, els alumnes van reflexionar sobre la importància de cuidar el nostre medi ambient, fent una fotografia acompanyada d'una reflexió o lema. Les millors fotografies estan exposades a la cartellera de medi ambient del nostre centre.

A 3r d'ESO, a Música, els alumnes han fet una recerca de cançons que defensen el medi ambient, i han penjat la lletra de cada una d'elles a la cartellera. Algunes d'aquestes cançons s'han gravat i han sonat en el sistema de megafonia al llarg de la setmana.

A 1r de batxillerat els alumnes  també han reflexionat, a l'assignatura de Ciències per al Món Contemporani, de la importància de cuidar el nostre medi ambient fent una fotografia acompanyada d'una reflexió o lema. Totes les imatges s'han ajuntat en un vídeo que ha estat projectat durant tota la setmana a l'entrada de l'institut.

Darrera modificació el Dimecres, 10 Juny 2015 19:59